Pawn Shop in Las Vegas, Gold and Silver Pawn Las Vegas (2024)

//byLasVegasNic

In Las Vegas heb je heel veel Pawn Shops. Natuurlijk is de bekendste Pawn Shop in Las Vegas die van de familie Harrison; Gold & Silver Pawn Shop is bekend van de heel populaire Amerikaanse realityserie Pawn Stars. Gold and Silver Pawn Las Vegas is nog steeds dagelijks te zien is op TV.

Bezoek een Pawn Shop in Las Vegas

Het is leuk om een keer een Pawn Shop in Las Vegas te bezoeken en de meeste toeristen gaan natuurlijk naar de Pawn Shop van Pawns Stars.

Wat is een Pawn Shop?
In Nederland hebben we ook! Hier staan ze bekend als Pandjeshuis en vroeger werden heette dit “Lommerd“.
Heb je geld nodig dan kun je bij een Pandjeshuis een lening krijgen met als onderpand roerende zaken. Dit kan echt van alles zijn. Als je de lening netjes terugbetaald met rente dan krijg je onroerende zaken netjes weer terug. Ben je niet op tijd met de betaling dan gaan je spullen in de verkoop!

Gold & Silver Pawn Shop Las Vegas uit Pawn Stars

Natuurlijk heeft LasVegasNic the Famous Gold & Silver Pawn Shop van de familie Harrison; Richard Harrison, Rick Harrison en Correy Harrison bezocht. Dit was in 2015. Destijds was Richard Harrison a.k.a. “The Old Man”; vader van Rick en opa van Corry nog in leven. Hij overleed helaas in 2018.

De winkel van Gold and Silver Pawn Las Vegas is niet groot maar het is wel een feest van herkenning als je de TV serie hebt gezien. De kans is heel erg klein dat je de Pawn Stars zelf ziet. Ze zijn alleen aanwezig als er opnames zijn.

Het is gewoon leuk als je fan bent van de TV serie Pawn Stars om de Gold & Silver Pawn Shop te bezoeken.
Het adres is 713 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV 89101.

Ben je fan dan kun je genoeg Gold & Silver Pawn Clothing & Souvenirs kopen. Natuurlijk kun je ook wat anders in de winkel kopen. Probeer ook wat af te dingen 😉

Hieronder op de kaart kun je zien waar het ligt. Helaas is de Las Vegas Boulevard heel erg lang en is het te ver weg om vanuit je hotel op The Strip in Las Vegas naar Gold & Silver Pawn Shop. Ze hebben een parkeer plaats waar je gratis kunt parkeren.

Na afloop kun je door lopen naar Rick Harrison’sPawn Plaza. Rick heeft daar een restaurant en Austin “Chumlee” Russell een snoepwinkel; Chumlee’s Candy. Misschien kom je ze daar tegen.

Famous Gold & Silver Pawn Shop
Adres: 713 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV 89101
Openingstijden winkel: 10-17:30 uur.

Pawn Stars of Las Vegas

Sinds 2009 kunnen we genieten van de populaire TV Serie Pawn Stars. De eigenaar Rick Harrison had al heel lang het idee om tv show van zijn pandjeshuis te maken maar er was geen interesse bij verschillende TV Zenders. Leftfield Pictures zag er wel wat en op 19 juli 2009 ging Pawn Stars in première op televisiezender History.

Sindsdien heeft deze TV serie met in de hoofdrollen: Rick Harrison, Richard “The Old Man” Harrison, Corey “Big Hoss” Harrison en Austin “Chumlee” Russell heel veel records verbroken. Inmiddels zijn honderden afleveringen geweest waarin we heel veel klanten voorbij zien komen klanten met een verscheidenheid aan spullen om deze te proberen te verkopen of te verpanden.

Richard “The Old Man” Harrison is dead

Op verschillende TV zenders zie je ook nog heel veel ouder afleveringen met Richard “The Old Man” Harrison. In 2017 trok hij zich terug en op 25 juni 2018 stierf aan de gevolgen van Parkinson. Pawn Stars of Las Vegas is een markante persoonlijkheid kwijt. Richard “The Old Man” Harrison R.I.P.

Een andere Pawn Shop in Las Vegas bezoeken

Natuurlijk is de Gold & Silver Pawn Shop een toeristische attracties waar het heel druk kan zijn. In Las Vegas heb je nog meer Pawn Shops waar je kunt rondneuzen om een tweede hands Rolex of een Louis Vutton handtas kunt scoren.

Kijk online voor hun beoordelingen. EZPAWN heeft meerdere vestigingen door Las Vegas. Over het algemeen krijgen ze hoge beoordelingen. Dit geldt niet voor SuperPawn. Waar de rest minimaal 4 van de 5 sterren scoren zit deze rond de drie sterren of lager.

  • EZPAWN: 212 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV 89101
  • Max Pawn: 6040 West Sahara Avenue, Las Vegas, NV 89146
  • TNT Pawn and Jewelry: 7960 W. Sahara STE. 120, Las Vegas, NV89117
Pawn Shop in Las Vegas, Gold and Silver Pawn Las Vegas (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6012

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.